ABOUT.US

OUR.STORY

New Generation Hair Club werd geboren in 1983 uit de handen van nog steeds actief Antwerps kappersicoon Robert Van den Berghe.

Naast tal van shows die hij voor de Haute Coiffure Française uitvoerde en zo de Europese haarmode-lijn mee bepaalde in de jaren '90, demonstreerde hij ook in Le Carroussel du Louvre van Parijs met de delegatie van Belgische kappers.

Robert was jarenlang VTM kapper, BV kapper en heeft ook tal van kapperstalenten opgeleid tot hedendaagse salon-eigenaars en top stylisten over heel Vlaanderen. 

 

In 2005 kwam Robert's zoon Yannick mee in de zaak. Na jaren van creatieve opleidingen in Londen (Toni&Guy), New York (Sam Villa & Chris Baran), Milaan en Rome trad zoon in vader's voetsporen en sloegen ze de handen in elkaar om New Generation verder te zetten met een gemeenschappelijke passie voor creativiteit, liefde voor mensen en teamwork!

 Oh ja, en ook muziek, maar dat is nog een ander verhaal ;-). 

 

 

 

Onze 2 Hair Clubs in Antwerpen (Deurne) en Wilrijk staan voor 'pure luxe zonder streken' en ons team hun drijfveer is creativiteit, mensen een goed gevoel én advies geven. 

Als klant zal je ervaren hoe het is om je hoofd en je haren te laten verwennen door hairstylists die gepassioneerd zijn door hun vak, graag luisteren naar jouw wensen en ook grondig advies kunnen geven. Bij New Generation geloven we dat je van 'mensen moet houden' om een goeie hairstylist te zijn, daarom zijn al onze collega's zorgvuldig uitgekozen om deel te mogen uitmaken van ons hecht team. Weetje: er werken bij ons zelfs stylisten met al meer dan 10, 15 en 20 jaar dienst!

 

We streven al sinds 1983 naar één ding: mensen nog mooier helpen maken. Zo simpel is het eigenlijk, maar dit moet steunen op goed advies voorafgaand aan een nieuw kleurtje, ombre, naturelle balayage of een nieuwe vorm in je coupe. We're great listeners! Aandacht is bij ons geen privilege, maar iets dat elke klant verdient die één van onze Hair Clubs bezoekt.

 

OUR.DEDICATION

Sustainability ofwel 'duurzaamheid' is voor ons van groot belang! Omdat we als stylisten houden van mensen, de omgeving en de natuur, verzetten we ons tegen cosmetica die op dieren worden getest en proberen we de impact van haarproducten op het milieu te verbeteren. Daarom werken we met de producten van AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, volledig sulfaat- en parabenenvrij. De producten zijn ook opgenomen in de PETA lijst (People for Ethical Treatment of Animals).

We proberen ook het overmatig verbruik van water terug te brengen: onze ECO-kleurpotjes zijn gemaakt van SUGAR CANE. Zo zijn ze biologisch afbreekbaar binnen de 30 dagen en hoeven ze bij ons niet afgewassen te worden: dit scheelt makkelijk 1 tot 2 liter water per keer dat niet verspild wordt.

 

Daarnaast werken we ook met ECO-HEADS aan onze wastafels. Deze bijzondere kranen verminderen overmatig waterverbuik en verspilling, en door de tourmaline bolletjes in de kraan wordt het water negatief geladen.

Dit zorgt voor nog zachter water én haar!

 

Wil je ons graag ontdekken en een afspraak maken? Klik dan hier.