Borgerhout verhuist naar Deurne!

Vanaf dinsdag 22/11/22 is het zover! 

Dan trekken we de deur van ons salon op de Lt. Lippenslaan 2 dicht en openen we er 1.8km verder een nieuwe op de Boterlaarbaan 400 in Deurne.

Een nieuw interieur, huisstijl, concept & locatie, ...maar vooral ook een nieuwe naam die wordt gegeven aan dit salon: 

Eén en al symboliek ademt dit natuurlijk, niet alleen omdat we na 28 jaar succes in Borgerhout naar een volgende fase gaan, maar ook omdat "Patron Robert" een (heel klein) stapje opzij zet voor zijn zoon Yannick en diens ideeën. De volgende generatie dient zich aan en wordt aangemoedigd.

Ongetwijfeld zullen jullie Robert nog veel aanwezig zien in het nieuwe salon, want nieuw speelgoed is plezant uiteraard :-) ! Vooral op vrijdag en zaterdag hanteert hij zijn vlijmscherpe schaar en steeds vanuit de passie voor de kunst van het stileren van het haar. Iets dat hem al 48 jaar lang boeit.

Wat met ons pand in Borgerhout? Wel, we kunnen jullie vertellen dat we dit verhuurt hebben aan de uitbaters van Capri Coffee. Ook gekend van in het Centraal Station o.w.v. hun lekkere espresso's, cappucino's, ontbijt- en lunchmogelijkheden en leuk voor de buurt. Zij starten in februari 2023 en we wensen hen succes toe!

Dames en heren, met waanzinnig veel enthousiasme en vuurwerk in onze creatieve hoofden ontvangen wij u maar al te graag in onze fonkelnieuwe hair club! 

Met stijlvolle, warme groeten,

TEAM NEW & NEXT GENERATION