Een innovatieve kappersgroep die staat voor pure luxe zonder streken.

Over ONS

Wij ‘’coifferen’’ niet, wij creëren! Zo luidt de slogan van New Generation.

Bij elk van de 5 New Generation kapsalons (Borgerhout, Kapellen, Westmalle, Wilrijk) behandelt men je haar steeds met respect. Voor een échte modieuze snit kan je bij New Generation voor het ‘Logic Styling’-prinicpe kiezen. D.w.z. je haren niet overdreven manipuleren of oubollig in de plooi laten leggen, maar de natuurlijke en logische groei van je haarwortel en haarstructuur volgen. Een creatie die natuurlijk en modieus oogt en zeer belangrijk… een kapsel dat jij thuis zelf perfect in model krijgt en er identiek hetzelfde uitziet als op het moment dat je bij New Generation naar buiten stapt na een kappersbeurt! De stylisten van New Generation zijn ook stuk voor stuk gepassioneerd door haarmode, trends en mensen een goed gevoel geven.

Het professioneel en ervaren team van New Generation staat altijd klaar om naar uw wensen te luisteren en deze op een zo persoonlijke en individuele manier te vervullen. Ben je op zoek naar een nieuw kapsel of de nieuwste haarmode? Ook dan geven wij graag advies en bieden we een ruime keuze aan ideeën en vormen, aangepast aan de laatste trends. Wij zijn ook regelmatig aanwezig op de grote shows in Londen, Parijs, Bologna, New York,… Hierdoor zijn wij perfect op de hoogte van de nieuwigheden in de kapperswereld, van de laatste kleurentrends tot de nieuwste snitten.

Voor onze tarieven hanteren wij een menu-systeem. Ontdek snel op onze site welk menu het best bij jou past. Het basic menu, het perfect menu, het wellness menu, of het luxe menu? Bij New Generation besteden wij ook veel aandacht aan de studenten, jullie kunnen tot 23 jaar genieten van een speciaal studentenkortingen!